Minőségbiztosítási politika

Minőségbiztosítási politika

 

A SZIE BDI alapvető célkitűzése közvetlen és közvetett partnereink megelégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk folyamatos fenntartása.

A BDI törekszik a felsőoktatási piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére.

Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan oktatási és kutatási szolgáltatást nyújtunk partnereink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk partnereink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük.  Mindent megteszünk azért, hogy a velünk kapcsolatba kerülő személyek és szervezetek feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan eredményes minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében partnereink megelégedettségét.

A BDIT felelősséget vállal azért, hogy az oktatási és kutatási tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzünk.

A doktori iskola valamennyi tagja felelős saját munkája minőségéért, a hibás szolgáltatások megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért.

A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a BDI minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.

Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.

Elvárjuk, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti célok megvalósításához.